[bar group="860×106"]

En Karim de Vilanova no anirà a la presó

roda premsa karimFinalment, el jutjat d’executòries de Barcelona ha deixat prescriure la sentència que condemnava al militant de l’esquerra independentista Karim Akbih al pagament d’una sanció econòmica de 400 euros o l’empresonament per 50 dies,  i per tant, no haurà d’ingressar a la presó.

L’activista es va negar a pagar la multa per haver participat en una manifestació contra la cimera del G-20 i contra la crisi capitalista, en considerar que aquesta era una sentència injusta, i que la sanció de pena multa té un caràcter discriminatori.

 

En una roda de premsa celebrada aquest dilluns a Vilanova, el militant de l’Assemblea de Joves i de l’organització independentista Endavant, acompanyat representants d’Alerta Solidària, de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, familiars i amics, ha explicat que fins el passat 24 de març estava amenaçat d’ingressar a presó en el moment que els mossos el detinguessin, cosa que no han fet.

Vas voler també agrair el suport i solidaritat rebuda de tantes persones, en els molts actes que s’han fet al voltant del cas arreu del territori. Igualment, ha criticat l’actitud de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i en especial de l’alcalde Joan Ignasi Elena, que s’han negat a donar suport a un vilanoví.

 
[bar group="860×106"]