[bar group="860×106"]

Es constitueix el Bloc Anticapitalista de la Safor

DSC00550

Aquest divendres 9 de novembre s’ha presentat a Gandia davant dels mitjans de comunicació el Bloc Anticapitalista que han decidit formar un llarg seguit de col·lectius i sindicats comarcals.

El sindicalisme combatiu de la comarca de la Safor té la intenció de treballar contra tot tipus d’agressions del capital a la classe treballadora (desnonaments, reformes, retallada de polítiques socials, segrest democràtic, etc.), fent costat a altres organitzacions sindicals i cíviques que tenen en comú la lluita pel repartiment equitatiu del treball i la riquesa.

La consolidació d’aquest equip de treball és una fita cabdal en la comarca. El seu primer acte conjunt serà la xarrada “El sindicalisme anticapitalista en el context de la crisi actual”, a càrrec de Gonçal Bravo, secretari general de la COS, i Marc Banyuls, de l’agrupació local de la CGT de la ciutat de Gandia. Ja s’ha proposat convocar piquets informatius el 14N i una manifestació unitària sota el lema “Contra el capital, el poder del poble. Bloc Anticapitalista 14N”.

El bloc està format pels següents col·lectius: la COS, CGT, PCPV, Endavant, Arran, Plataforma d’Estudiants de la Universitat Politècnica Superior de Gandia, Estudiants en Acció i el STE-PV.


[bar group="860×106"]