[bar group="860×106"]

Es presenta la candidatura CUP-Capgirem Barcelona

Aquest dilluns s’ha presentat a Barcelona, en un acte a la plaça Catalunya, la candidatura CUP-Capgirem Barcelona.

La Candidatura, fruït del procés de debat obert de la Trobada Popular Municipalista, ha donat així a conèxier el nom escollit en un procés participatiu en què han pres part més de 1400 persones. La candidatura ha presentat el codi ètic, les línies generals del programa polític i el procés assembleari d’elaboració de la llista electoral de la candidatura. Portaveus de la formació han explicat que la candidatura vol suposar una ruptura amb  el model de ciutat que ha estat vigent des dels últims 30 anys, en resposta a preguntes dels mitjans, a diferència d’altres propostes que incluen alguns dels gestors de la ciutat durant les darreres dècades.

cupbcn3En les properes setmanes es faran un seguit d’Assemblees obertes als barris, on es recolliran tant propostes programàtiques dels veïns i veïnes, com propostes de noms per formar la candidatura i per a consellers de districtes.

La canidatura CUP-Capgirem Barcelona compta amb el suport tant de la CUP com de la resta de l’esquerra independentista de la ciutat i altres col·lectius d’esquerra anticapitalista i moviments populars. Així, en la presentació d’avui hi han estat presents membres de la CUP, organitzacions de l’esquerra independentista com Arran, SEPC o Endavant, de les formacions Pirata.cat, En Lluita, Lluita Internacionalista, així com diversos activistes socials, culturals,  sindicalistes o de l’independentisme, com l’històrica del moviment veïnal Eva Fernàndez, o la sindicalista i activista per la sanitat pública Maria J. Lecha, entre altres.

 


[bar group="860×106"]