[bar group="860×106"]

Escola d’estiu estatal del PP a Gandia

El curs polític arranca el 5 de setembre amb la celebració de la segona Escola d’Estiu del PP a la platja de Gandia. Enguany l’esdeveniment comptarà amb la presència de la vicepresidenta del govern, S. Sáenz de Santamaría, així com quatre ministres: el d’Economía, L. de Guindos, la d’Empleament, F. Báñez, el d’Agricultura, M. Arias Cañete i, finalment, el de Justícia, A. Ruiz Gallardón. La clausura correrà a càrrec de la secretaria general del PP, M. Dolores de Cospedal, juntament amb el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra.

Mariano Rajoy tampoc acudirà enguany a la capital de la Safor per trobar-se a Buenos Aires recolzant la candidatura olímpica madrilenya.

Sota el lema “Dicho y hecho”, en al·lusió a les promeses electorals i que sembla ideat expressament per exasperar més els sectors socials més afectats per la crisi capitalista, tindran lloc un seguit de debats al voltant de temes molt volguts per l’elit neoliberal i buits de contingut: noves oportunitats per al jovent, l’Europa que Espanya necessita, la senda de la recuperació econòmica, la sostenibilitat del benestar a Espanya, la regeneració política, el potencial d’Espanya, etc. Tot plegat s’adobarà amb el passi de documentals com Too big to fail o pel·lícules com L’Ona de Dennis Gansel, amb la qual es pretén combatre tota mena d’autoritarismes, fet que no sembla gratuït després de les reiterades demostracions d’afecció al feixisme per part de membres de les joventuts del PP de diverses localitats valencianes, entre les quals també es troba Gandia.

Finalment, s’entregarà el premi “Oswaldo Payá” en memòria del líder cubà fundador del Movimiento Cristiano de Liberación (MCL), mort en accident d’un cotxe conduït per Ángel Carromero, vicesecretari de Nuevas Generaciones del PP.

Com no podia fer-se esperar, la societat saforenca vol tornar a mostrar el seu més enèrgic rebuig a les polítiques pel PP i per això el Bloc Anticapitalista, conformat per diverses organitzacions i moviments socials, ha convocat una concentració de protesta davant de l’Hotel Bairén on se celebrarà l’escola.


[bar group="860×106"]