[bar group="860×106"]

Espai Fàbrica posa en marxa el Perspectives 3: Idees per a la lluita popular

El web Espai Fàbrica ha començat la campanya de recaptació per a la nova edició de  “Perspectives“. La seva publicació anual de pensament i anàlisi crítica per a l’acció, des dels moviments socials i l’esquerra transformadora dels Països Catalans. Es tracta de la tercera edició d’aquest projecte que va començar el 2013.

En l’edició d’enguany hi inclouran col·laboracions d’activistes de la Marea Blanca de Ponent en defensa de la Sanitat  Pública, del feminisme, de la campanya pel tancament dels CIEs, de l’esquerra independentista, de la CUP i Endavant, del moviment juvenil Arran, autors com el músic Xavi Sarrià, el poeta Carles Rebassa, el periodista Àngel Ferrero, el filòleg Daniel Escribano, l’alcaldessa de Berga per la CUP Montse Venturós, la històrica militant del moviment veïnal Eva Fernàndez, o  l’exdiputat de la CUP David Fernàndez, entre altres.

Amb aquesta nova edició des de l’Espai Fàbrica anuncien també canvis en el projecte, ja que començaran a treballar per a convertir el Perspectives en un projecte de subscripció anual, que garanteixi la continuïtat i permeti treballar a més llarg termini. Aquests canvis aniran acompanyats d’un canvi global a l’Espai Fàbrica, un projecte que aquest 2016 compleix 10 anys oferint continguts des del pensament crític en català, tant propis com traduccions d’autors d’arreu del món.

 

 

 

 


[bar group="860×106"]