[bar group="860×106"]

Estudiants de la UV denuncien ‘els culpables de la crisi’

uv 7 anril 2011Aquest dijous 7 d’abril a la una del migdia un centenar d’estudiantsde la Universitat de València s’han concentrat davant de la cafeteria de la Facultat de Psicologia, en una acció de protesta “per la situació actual que pateixen els i les joves amb la crisi del sistema capitalista”. Han fet una representació on caricaturitzaven personatges com Botin, Zapatero, Camps i Font de Mora, que assenyalaven com a “principals culpables de les retalles socials”.

A l’oficina del Banc Santander del campus han enganxat cartells i han penjat una pancarta amb el lema “Assenyalem els culpables, Indignem-nos!”. Durant la mobilització s’ha desplegat un gran dispositiu policíac al voltant del campus amb una actitud agressiva.

Els estudiants han explicat que aquesta acció pretén fer visibles i denunciar les retallades constant dels drets socials històricament conquerits, la precarietat laboral, l’atur de més d’un 40% dels i les joves , la reforma de les pensions i la reforma laboral. S’enmarca dintre d’una campanya de lluita que s’ha iniciat des d’una Assemblea Oberta d’Estudiantes i Joves, que continuarà realitzant accions durant aquest mes,per denunciar “la realitat social que bancs i polítics ens imposen”.

 


[bar group="860×106"]