[bar group="860×106"]

Interfereixen Ràdio Klara davant la deixadesa de l’Administració

Radio_Klara

Ràdio Klara, una de les emissores no comercials més veteranes i referent de la radiodifusió lliure, que emet legalment en la ciutat de València en el 104.4 de FM, denuncia que porta més de 2 anys patint les interferències d’una emissora comercial des de la població castellonenca de Borriol. La Direcció general de Promoció Institucional, organisme de la Generalitat Valenciana competent en esta matèria, ha obert i conclòs un expedient de sanció que, no obstant açò, no executa.

 Ràdio Klara porta patint interferències en la seua emissió per a València des del 104.4 FM des de fa més de 2 anys. Les emissions que provoquen dificultats en l’escolta de Ràdio Klara en la seua àrea de cobertura provenen d’una emissora sense llicència d’emissió que emet en el 104.3 des de la localitat de Borriol (Castelló) i que és propietat del Senyor Juan Antonio Marzá Monfort, segons l’expedient sancionador conclòs ja per la Generalitat Valenciana.

Les emissions del 104.3 FM van ser denunciades per Ràdio Klara fa 2 anys després que els responsables de la veterana ràdio lliure valenciana intentaren primer resoldre el problema infructuosament mitjançant el diàleg. La denúncia es va presentar davant la Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana, l’organisme competent en esta matèria, que va iniciar un expedient. Després de diverses reunions amb la Sra. Dora Ibars, Directora General de Promoció Institucional, este organisme va iniciar un expedient sancionador que és ferm des del 5 de Desembre de 2010 amb una proposta de tancament de l’emissora i una sanció econòmica, mesures éstes que, fins avui, no s’han executat.

Quan han transcorregut dos anys des que es van iniciar els tràmits administratius, els responsables de Ràdio Klara manifesten que no demanen sancions econòmiques sinó el cessament definitiu d’estes interferències i lamenten la falta de diligència de la Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana per a executar l’expedient sancionador. Així mateix, des de Ràdio Klara anuncien totes les mesures al seu abast fins a aconseguir el cessament definitiu de les esmentades interferències i es restablisca el dret d’emissió sense interferències que a Ràdio Klara legalment li correspon.


[bar group="860×106"]