[bar group="860×106"]

La cavalcada de Reis com a eina de propaganda polítca a Sabadell

El 5 de gener els Reis d’Orient van arribar a Sabadell acompanyats del seu seguici, i a l’hora de començar la cavalcada pels carrers de la ciutat es van trobar dos convidats inesperats: el tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Josep Ayuso, i  la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco. L’Entesa per Sabadell, formació política amb representació al consistori sabadellenc, denuncia avui la presència dels dos regidors del PSC al costat de les carrosses reials, i considera que en actes com aquest “tot el protagonisme l’ha de tenir la ciutadania, i especialment els infants”. L’Entesa considera que la presència dels càrrecs polítics estava fora de lloc, i en el cas que hi hagués de participar algun representant públic, la responsabilitat hauria de ser de l’alcalde o el regidor de Cultura.

Més enllà del seu càrrec de regidora, Anna Carrasco és secretària d’Organització i Política Municipal del PSC de Sabadell, mentre que Josep Ayuso és el candidat socialista a les eleccions municipals de la ciutat del proper mes de maig, després d’haver guanyat les eleccions primàries celebrades el passat 1 de març en les quals tenia com a rival Marta Farrés, la candidata avalada per l’actual alcalde Joan Carles Sánchez.

L’Entesa exigeix en el seu comunicat que el PSC “deixi d’utilitzar la ciutat i els actes populars i ciutadans per fer electoralisme ranci”, en el marc del que consideren una campanya publicitària permanent pagada amb diners públics i que evidencia, segons afirmen, la situació de desconcert que viu el govern municipal.


[bar group="860×106"]