[bar group="860×106"]

La CUP-Capgirem Barcelona presenta dues dones de caps de llista: M. José Lecha i Maria Rovira

La treballadora d l’Hospital de Sant Pau i activista per la sanitat pública María José Lecha serà la cap de llista de la candidatura de la CUP-Capgirem Barcelona a les pròximes eleccions municipals. Lecha és membre de la FTC-IAC i del grup de sanitat de la CUP.

En la presentació dels candidats feta aquest dissabte 28, Lecha va voler destacar el caràcter de lluita de la proposta, amb els moviments socials i les demandes de la gent del carrer com a referència: “És a les assembles i, per tant al carrer, on es viuen les lluites i les conquestes; i el carrer és, i serà, el referent del treball institucional. Nosaltres en serem la corretja de transmissió”. Els serveis públics seran també un eix de la canidatura, que reclama “gestió 100% pública dels serveis públics”, recuperant els que han estat privatitzats pels successius governs de Barcelona.

El segon lloc de la llista l’ocupa la jove candidata Maria Rovira, veïna de la Sagrada Família, activista del moviment juvenil i veïnal i de l’esquerra independentista. El conductor d’autobusos Josep Garganté, sindicalista de la COS, ocupa el tercer lloc de la llista, formada per moltes persones provinents de moviments socials i de tots els barris de la ciutat.  En la llista hi figuren també activistes històrics del moviment veïnal com Eva Fernández, o de l’ecologisme com Santiago Vilanova.

Els candidats foren escollits en la quarta Trobada Popular Municipalista que s’ha fet a la capital catalana aquest dissabte en què van prendre part 200 persones que van ratificar línies de la campanya, punts programàtics i organitzatius, així com els candidats, que havien estat proposats per les assemblees obertes als districtes en un procés on hi havien pres part més de 500 persones.

 

 

 

.


[bar group="860×106"]