[bar group="860×106"]

La CUP demana la dissolució de la Mancomunitat de la Valldigna i la derogació de la Llei Valldigna

La CUP de Benifairó de la Valldigna denuncia en un comunicat l’opacitat de la gestió de la Mancomunitat de la Valldigna i en demana la seva dissolució. Segons aquesta organització, la Mancomunitat és un organisme d’intercanvi de favors polítics i la seva gestió ha estat “una disbauxa”.

Com a exemples, posa la gestió de la Fundació Juame II El Just, dotada amb un pressupost elevat que no reverteix en activitats d’aprofitament social. També destaca altres irregularitats, com “l’atorgament d’un premi d’investigació a un polític en actiu, o la publicació de llibres de l’ens per part d’una editorial de l’esmentat polític”, o bé la proposta de declarar Francisco Camps “amic de la Valldigna” juts quan la Generalitat ha declarat d’Utilitat Pública el pas de la línia d’alta tensió per la comarca, malgrat el rebuig que aquesta ha generat.

Finalment, la candidatura també demana la derogació de la Llei Valldigna, perquè garanteix privilegis d’ús a l’església catòlica sobre el Monestir de la Valldigna, de titularitat pública i desamortitzat fa quasi dos segles.


[bar group="860×106"]