La CUP escull nou Secretariat per encarar les eleccions municipals de 2011

Els membres del nou secretariat nacional de la CUPEn Assemblea Nacional, la CUP ha escollit aquest diumenge 18 d’octubre un nou secretariat, que té l’encàrrec d’encarar la feina de l’organització a les eleccions municipals de la primavera de 2011.

La CUP ha explicat que “el nou secreteriat vol esdevenir un nou impuls organitzatiu i polític que, juntament amb la resta d’organs de la CUP, vetllaran pel desenvolupament de la ponència estratègica ‘L’Alternativa Necessària’ i el principal repte electoral, que són les eleccions municipals del 2011”.


Els nous membres del Secretariat Nacional han estat escollits per votacions secretes i són: Lluís Sales de Girona, Aina Barahona de Celrà, Pau Juvillà de Lleida, Oscar Mendoza de Vilanova, en Jordi Slvia de Vilafranca, en Marc Sallas de Badalona, en Joan Teran de Barcelona, Albert Botran de Molins de Rei, Xavier Angelergues de Reus,  Adam Majó de Manresa i Francesc Andeu de Sabadell. Un secretariat totalment renovat a excepció de Pau Juvillà, Marc Sallas i Adam Majó que repeteixen càrrec en l’organ nacional.

El secretariat sortint havia presentat la dimissió el passat mes de juliol, després de l’Assemblea Nacional del mes de juny.