La CUP farà campanya per demanar el Sí a la independència dels Països Catalans en les consultes

La Candidatura d’Unitat Popular ha anunciat, aquest dissabte 21 a Vilanova i la Geltrú, la seva intenció de fer campanya per la independència dels Països Catalans en les Consultes Populars que se celebraran a partir del 13 de Desembre i en els propers mesos.

La Candidatura de l’esquerra independentista també ha volgut recordar que “només un poble disposat a desobeir les lleis injustes pot aconseguir la seva llibertat” i per això ha fet una crida a participar massivament en les Consultes i a dipositar milers i milers de vots a favor del SÍ.

Eduard Pinilla, membre de la CUP de Vilanova i la Geltrú, destacà que “les Consultes populars són una mostra de la capacitat del nostre poble per mobilitzar-se i organitzar-se en defensa d’aquest dret bàsic que als catalans i catalanes se’ns nega, que és el dret democràtic a decidir lliurement el nostre futur nacional: el dret a l’autodeterminació”.

El comunicat remarca que “la vertebració d’una democràcia popular i participativa i el treball des del municipalisme per a la construcció nacional dels Països Catalans són uns dels pilars bàsics del projecte polític de la CUP i les Consultes en són una clara expressió”. Fa una crida “a tots els alcaldes i regidors perquè es prestin a col·laborar en l’organització i posin tots els ajuntaments al servei de les Consultes populars per tal que aquestes gaudeixin de la màxima participació possible”. Finalment, la CUP fa una crida “a participar massivament en les Consultes i a dipositar milers i milers de vots a favor del SÍ”.

Els portaveus de la CUP han estat acompanyats pels i les membres del Consell Polític, reunit aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú