[bar group="860×106"]

La CUP presenta finalment una vuitantena de llistes

Amb la publicació de les llistes electorals als butlletins provincials s’ha revelat finalment el nombre de candidatures presentades per la CUP.  En seran 75 en solitari i 5 més com a integrants d’una candidatura més àmplia. En les passades eleccions la CUP va presentar 35 candidatures i va obtenir 22 regidors. Enguany, la CUP presenta la seva oferta electoral a un cens que supera els 3  milions d’electors.

Vídeo dels candidats de la Candidatura d’Unitat Popular

A nivell territorial, la CUP es presenta a un total de 30 comarques i en 21 capitals comarcals. Al País Valencià la CUP presenta candidatura a Barxeta, on el 2007 va estar molt a prop d’obtenir representació, i a Benifairó de la Valldigna.

La campanya electoral s’iniciarà el dijous 5 de març, i les diverses CUP han preparat per a aquesta campanya molts actes al carrer i estratègies publicitàries molt presents a la xarxa. Una de les princi- pals cites ja fetes públiques serà el proper diumenge 15 de maig al migdia a la Plaça del Diamant, en què es durà a terme l’acte central de campanya de la candidatura de Barcelona.

Segons Xavi Angelergues, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, aquestes dades donen fe del creixement “ferm i pacient de la CUP, que s’ha convertit en alternativa política per a totes aquelles persones, que arreu del país, tenen voluntat de lluitar per l’assoliment de la independència i la justícia social”. “No presentem cap llista artificial i sense bagatge de treball previ. Cap pensar que la CUP ha servit per cohesionar experiències de lluita pel territori, pels drets socials o pels drets col·lectius i individuals; unes lluites que abans no tenien un marc organitzatiu i estratègic compartit”, ha explicat Angelergues.


[bar group="860×106"]