[bar group="860×106"]

La indignació assetja la seu del PP de Barcelona.

bcn2f1Més de 2.000 persones s’han manifestat aquest dissabte al vespre a Barcelona, seguint la convocatòria dels acampats la nit passada a la plaça Catalunya, fins a la seu del PP de la ciutat, al carrer Urgell, en una protesta contra la corrupció. Membres del moviment indignat, de les plataformes contra els desnonaments, activistes de moviments socials de tota mena, independentistes i llibertaris, i veïns i veïnes de totes les edats s’han anat afegint a la manifestació.

Els manifestants cridaven contra el govern de Rajoy i en demanaven la dimissió arran del darrer escàndol dels cobraments en negre, i també han recordat els casos de corrupció que afecten a CiU com el cas Palau o el cas Crepo, o el PSC amb la trama de Sabadell. Han llençat sobres i confeti davant l’edifici. La gentada ha cridat durant hores “Lladres! lladres!” i “Dimissió, dimissió”.

bcn2f2La seu estava protegida per un gran desplegament dels Mossos d’Esquadra, que han fet alguna amenaça de càrrega, provocant moments de tensió que, a l’hora de redactar aquesta crònica no havien anat a més.

A les 21h els manifestants marxaren cap a la Plaça Catalunya, on se celebrà una altra assemblea per decidir actes i mobilitzacions properes.


[bar group="860×106"]