La lluita del Parke no s’atura

Malgrat que són molts els dies de lluita que carreguen a l’esquena, la lluita dels veïns i veïnes no s’atura. Hui, vora cinc-centes persones han acudit a la manifestació de suport pel centre de València. Com en ocasions anteriors, l’eixida era de la plaça de Manises, ara rebatejada plaça de la Trinxera, per acabar a la plaça del Patriarca, al costat de la Universitat Vella, on hi ha el veí del Parke en vaga de fam.

La convocatòria de hui era especial perquè s’havia fet també en l’àmbit estatal, amb mobilitzacions a Madrid, Saragossa, Bilbao o Marinaleda. Als Països Catalans, segons informaven els organitzadors, també hi havia actes a Barcelona.

 

Provocacions prèvies
Segons han informat alguns dels assistents, la Policia Nacional espanyola ha protagonitzat algunes provocacions abans de començar la manifestació, intentant entrar un cotxe patrulla al punt on s’estava concentrant la gent. Davant la negativa els manifestants, alguns dels agents els han increpat: “No aconseguireu res”.

Concert per acabar la manifestació
A la plaça del Patriarca, en acabar la manifestació, s’ha fet un parlament on Toni Valero, portaveu de la Koordinadora que està actualment en vaga de fam, ha demanat als “moviment socials un pas endavant” per fer front a la situació en què ens trobem. Posteriorment, els grups Barraques Sudsistema, Vagos y Maleantes i Ulldtro han realitzat un concert davant del mig miler de persones concentrades.