[bar group="860×106"]

La manifestació de l’1 de maig a Sabadell acaba amb l’ocupació d’un edifici abandonat

Un miler de manifestants han recorregut els carrers de Sabadell en la convocatòria de Vallès Anticapitalista. La marxa ha partit de l’estació de Renfe Centre i s’ha dirigit fins a l’Ajuntament. Allà, una treballadora d’Igesan ha llegit un manifest on es demanava la municipalització dels serveis municipals. Actualment, les treballadores d’aquesta empresa de neteja que té la concessió de diversos serveis municipals han protagonitzat diverses protestes denunciant les seves condicions laborals i denunciant que a l’ajuntament de Sabadell no li importa les condicions laborals dels treballadors de les empreses a qui han externalitzat serveis.

D’allà la manifestació ha recorregut la Rambla. Davant de l’edifici dels Sindicats s’ha assenyalat a CCOO i UGT com a traïdors a la classe obrera. També durant el recorregut s’han omplert d’enganxines diverses botigues de Movistar en solidaritat amb els treballadors en vaga indefinida.

Al capdavall de la Rambla, la manifestació ha seguit per l’Avinguda de Barberà fins arribar a la confluència amb el carrer Sant Sebastià. Allà, des d’un edifici abandonat s’ha desplegat una pancarta que anunciava l’ocupació d’aquest i la conversió en l’Espai L’Obrera. S’han convocat activitats tot el dia per tal de defensar aquest espai recuperat.


[bar group="860×106"]