[bar group="860×106"]

La policia local de Sabadell reté i agredeix diversos veïns

Els fets es van produir en la nit del divendres, quan agents de la Unitat d’Antidisturbis de la Policia Municipal de Sabadell es dedicaren a retenir una cinquantena de persones quan sortien de l’Ateneu Popular l’Escletxa i identificaren i agrediren diversos veïns de la localitat.

Segons un comunicat emès pel Moviment Popular de Sabadell, “membres de la Policia Municipal que esperaven al carrer van voler identificar sense motiu” a alguns dels presents. Davant la negativa dels sabadellencs, van aparèixer dues furgonetes d’agents antidisturbis que a empentes i cops de porra va encerclar i retenir a totes les persones presents.

El MPS denuncia que “Quatre persones, tres d’elles militants del nostre moviment, van ser identificades i colpejades sense cap mena d’explicació”. Segons expliquen, a més, els responsables dels fets, la Unitat d’Antidisturbis de la Policia Municipal de Sabadell “ja tenen en el seu expedient diversos episodis de violència injustificada contra joves de la ciutat” en els darrers anys.

Alguns veïns van sortir al balcó per tal d’expressar el seu desacord amb els fetsprovocats per l’actuació de la policia municipal.


[bar group="860×106"]