[bar group="860×106"]

L’abril, en record de Guillem Agulló

La família Agulló a l'homenatge a Guillem del passat desembreDesprés dels diferents homenatges celebrats durant l’any 2008, els actes en record de Guillem Agulló no s’aturen. Des de l’Associació Cultural el Bassot, juntament amb altres col·lectius com l’Assemblea d’Unitat Popular el Carraixet, Maulets, SEPC i Endavant, s’ha organitzat unes jornades coincidint amb el 16è aniversari de la mort d’aquest joves burjassoter sota el lema “Contra el feixisme, la lluita continua”.

Hui, dilluns 6 d’abril, hi haurà una xerrada sobre la instauració del franquisme al País Valencià, a càrrec d’un historiador, a més d’un sopar popular, mentre que demà, es presentarà el llibre Cròniques del i altres retalls de la claveguera policial amb el seu autor, David Fernàndez i Xavi Sarrià. Posteriorment, hi actuaran Verdecel, presentant el nou treball Sàmara.

D’altra banda, el dissabte 11 hi haurà una manifestació a Castelló de la Plana convocada pels Maulets (19h, plaça de la Farola). En el comunicat de la convocatòria, l’organització de joves assegura que “No ens venceran, ni han vençut mai Guillem, ja que el portem dins el cor. La memòria és present tots els dies, i amb ella, la memòria de Guillem, aquell jove assassinat pel feixisme de l’Estat espanyol, que impunement dansa pels carrers amenaçant joves com ell que cap culpa tenen de defensar la seva terra, com tots els que ho fem cada dia”.


[bar group="860×106"]