[bar group="860×106"]

L’ACCENT es renova a la xarxa

L’ACCENT, el periòdic popular dels Països Catalans que des de fa 6 anys surt quinzenalment al carrer, renovem la web. La renovació és global: tant d’aparença com de plantejament. I és que a partir d’aquest mes de gener l’actualització de la pàgina web serà diària. El replantejament de l’espai de L’ACCENT a la xarxa s’ha fet amb la mateixa perspectiva que treballem l’edició en paper: oferir informació de qualitat sobre l’actualitat dels Països Catalans.

Així doncs, podreu fer seguiment diari del que succeeix arreu del nostre país i del món. Trobareu, sobretot, notícies amb valor afegit, és a dir: notícies que donaran veu als protagonistes, que aprofundiran en els diversos fets i que us proposaran les eines necessàries per aconseguir més informació de cadascun dels temes.

A la nova web hi trobareu, quinzenalment, els continguts de cada nova versió en paper de L’ACCENT.

El que esperem són els vostres comentaris, propostes, observacions i notícies perquè esdevingui, realment, una eina útil per conèixer la realitat, premissa imprescindible per transformar-la. El nostre correu de contacte: ppcc@laccent.cat.

Ja ho sabeu: ens trobareu, com sempre, als punts de distribució habituals, i, a partir d’ara, cada dia amb nova informació a la xarxa.

Consell de Redacció de L’ACCENT


[bar group="860×106"]