[bar group="860×106"]

L’Agència29 aplega mitjans de comunicació alternatius dels Països Catalans per seguir la vaga general

29L’Agència29 neix l’any 2010 per explicar la vaga general del 29 de setembre del mateix any, un any i mig després tornem a trobar-nos per seguir difonent les mobilitzacions al carrer. Mitjans de comunicació alternatius dels Països Catalans ens hem unit per crear aquest pol d’informació dels sectors anticapitalistes i combatius amb l’objectiu de visibilitzar totes les accions que succeeixin al llarg de la jornada de vaga. La feina d’aquesta agència és recollir la informació que es generi als piquets, a les empreses, a les diferents accions descentralitzades i a les mobilitzacions que s’organitzin contra la reforma laboral i les retallades dins la propera convocatòria de vaga general el 29 de març d’enguany.

És per això que hem creat el portal www.agencia29.net. A més, hem obert una direcció de correu info@agencia29.net i habilitat dos telèfons (674408031 / 674400307) per tal que ens pugueu informar de tot el que succeeixi durant les 24 hores de la vaga.

Els mitjans que participem a l’Agència29 som: Okupem les ones, Llibertat.cat, Diari Catalunya, 15mbcn.tv, LaHaine, LaDirecta, Contrabanda FM, Radio Bronka, Diagonal, L’Accent, Kaosenlared. Farem el seguiment conjunt de la jornada des de la seu de Contrabanda FM (plaça Reial – Barcelona). A més de difondre a través de la web conjunta tot el que succeeixi al llarg del dia 29, les ràdios lliures de la ciutat emetran en directe per les ones totes les notícies que anirem recollint.

Necessitem la vostra participació per poder difondre informació veraç,de primera mà i segura sobre tot el que succeeixi al llarg de la jornada a les empreses i grans indústries, als centres educatius i sanitaris, als pobles i barris, a tot arreu on hi hagi protestes en contra de les agressions del sistema.

Sense la teva ajuda no aconseguirem arribar a tot arreu. Participa d’aquest projecte informatiu.


[bar group="860×106"]