[bar group="860×106"]

L’anticapitalisme es mobilitza a Alacant i a Gandia

Al voltant d’una cinquantena de persones s’han concentrat aquest matí a la plaça de l’Ajuntament de Gandia convocades per la nova assemblea anticapitalista de la Safor:  l’Assemblea Juntes de la Safor. “Al Primer de Maig -i la resta de l’any- contra el capital” ha sigut el lema triat per a l’ocasió. Després de la concentració s’ha realitzat una cercavila pels carrers del centre de la ciutat i per finalitzar s’ha llegit el manifest unitari. A l’acte final, membres de la CGT han denunciat dos casos d’acomiadaments, d’assetjament laboral i de persecució sindical a la comarca.

L’Assemblea Juntes de la Safor acull diversos col·lectius de la comarca, entre els quals l’esquerra independentista, la CGT o la PAH. Precisament, l’esquerra independentista va inaugurar el 29 d’abril l’exposició “Aturem el TIPP”, al Casal Popular Cabasset; i la vespra del 1r de Maig, també es va celebrar una xerrada al Casal Jaume I que, amb el títol “La precarietat a debat”, va comptar amb la participació de la CGT, Endavant i Arran.

Bloc de l’esquerra independentista a la manifestació d’Alacant

L’esquerra independentista d’Alacant ha fet un nombrós bloc a la manifestació del 1r de Maig d’aquest matí. “La Unió Europea ens condemna a la precarietat” ha sigut el lema triat per Arran, Sepc i Endavant. Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets tant per l’assistència com per la combativitat del bloc.

En acabar el recorregut, s’ha celebrat un dinar antirepressiu a l’hort comunitari de Carolines.


[bar group="860×106"]