[bar group="860×106"]

Les treballadores i treballadors de TV3 faran 4 hores de vaga

tv3-logo2005Els treballadors i treballadores de TV3 van realitzar ahir una assemblea general on van ratificar per àmplia majoria (amb 283 vots a favor, 36 en contra i 1 abstenció) la vaga de quatre hores d’avui. En aquesta reunió es donà el vist-i-plau de manera conjunta a una decisió que ja s’havia pres en assemblees parcials anteriors. S’aturarà el treball a TV3 per protestar contra l’endarreriment en la signatura del conveni amb la direcció de l’empresa.


Les treballadores demanen, entre d’altres, l’augment del 2% d’increment salarial corresponent al 2009, el manteniment de la producció interna i que s’aplique la llei de conciliació de la vida familiar i laboral. Mentre dure la vaga, TV3 i el canal 3/24 emetran documentals, mentre que el K3 seguirà amb els seus continguts habituals, ja que estan enllaunats. A l’hora del TN Migdia, s’emetrà un informatiu de 18 minuts en format 3/24.

Per la seua part, a la pàgina web del canal català no apareix cap referència a l’aturada de les treballadores. El dimarts la direcció de Televisió de Catalunya demanà “respecte i civisme” durant les quatre hores de vaga.


[bar group="860×106"]