[bar group="860×106"]

Llancen pintura a la seu del PP a Marratxí

pp marratxi La seu del Partit Popular a la localitat mallorquina de Marratxí ha estat objecte del llançament de pintura vermella, En una acció que ha reivindicat Maulets de Mallorca.

Aquesta acció, segons afirma el comunicat enviat per l’organització de joves independentistes, és part de la seva campanya _”ACTUA!” per  denunciar “qui són els autèntics responsables de la crisi”, en una iniciativa d’accions que anomenen Maig Roig.


Aquesta vegada l’objectiu ha estat el PP  “com a representant de tota la classe política neoliberal, que, després de contribuir a l’inici de la crisi, apostant per polítiques de ciment descontrolat i creixement salvatge, ara es dedica a retallar educació, sanitat, i en definitiva fer que la crisi la paguin les classes populars”. Maulets denuncia a més que el gabinet de José Ramon Bauzá s’ha apujat el sou un 25% després de ja haver-ho fet un 12,3% a principi de l’actual legislatura.

 

L’acció s’ha realitzat a  la seu del PP a Marratxí perquè, segons afirmen, “és aquí on començà la carrera política de l’actual president, que ha estat cara visible d’un gir ultraespanyolista que fa del seu partit, ara més que mai, una amenaça contra la supervivència de la llengua i cultura catalanes a la nostra illa”.

Fa pocs dies ja es van fer accions semblants contra diferents oficines bancàries “contra la usura i el rescat als bancs amb doblers públics”. Han anuciat que continuaran fent accions per denunciar “tots aquests que, a més de provocar la crisi, ara en treuen rèdit a costa de milers i milers de famílies que, arreu del país, es veuen abocades a l’atur i a la precarietat, i d’un jovent que amb un atur de gairebé un 50%, veu el seu futur retallat”.


[bar group="860×106"]