Llegir L'ACCENT en una presó de l'Estat

Llegir L'ACCENT en una presó de l'Estat

Rebre un correu dient que cal canviar l’adreça on enviar L’ACCENT a un subscriptor no tindria res d’estrany si no fos perquè aquesta nova adreça correspon a una presó de l’Estat. Això és el que hem viscut a L’ACCENT per dues vegades aquestes dues darreres setmanes.

D’una banda, vam rebre la comunicació que havien traslladat el pres polític català Zigor Larredonda des de la presó d’Albacete a la de Castelló de la Plana. Si bé això significa que ja és al seu país, i molt més a prop de la seva ciutat, també significa que el règim de visites és molt i molt més restrictiu.

D’una altra banda, quest divendres rebíem una comunicació des de Galícia dient que a partir d’ara calia enviar L’ACCENT a la presó de Teixeiros perquè Ugio Caamanho hi havia ingressat. Aquest independentista gallec, subscriptor de L’ACCENT des de fa ja temps, havia estat condemnat a 1 any i 4 mesos de presó pel sabotatge contra una entitat bancària l’any 2005, i va ingressar a presó el passat 28 de novembre.

A tots ells, i a la resta de presos polítics catalans, una immensa abraçada de solidaritat i un crit pel seu alliberament.