[bar group="860×106"]

L’organització Endavant (OSAN) presenta la campanya “Sobiranies, Drets, Autodeterminació”

Aquest passat 25 d’abril, coincidint amb la Diada del País Valencià, l’organització independentista i socialista Endavant OSAN col·locava pancartes a les  vies d’entrada de  ciutats dels Països Catalans un seguit de pancartes denunciant “diferents aspectes que ens oprimeixen com a nació, com a treballadores i treballadors i com a dones”. Les pancartes es podien veure als accessos de Barcelona, Girona, Palma, Tarragona i València.

Amb aquesta primera acció Endavant presenta una campanya política que porta per lema “Sobiranies, drets i autodeterminació”. per donar un impuls a l’activisme i la propaganda al carrer, com a primer pas per a” poder articular espais organitzats amplis que permetin plantar més i millor cara a tot allò que impedeix i nega una vida digna a les classes populars dels Països Catalans”.

Per a l’organització “L’única via que tenim les classes populars dels Països Catalans per a poder construir un futur digne és fer nostre el poder polític i econòmic. Això vol dir conquerir espais de sobirania sobre aquells aspectes que influeixen en la nostra vida. També vol dir conquerir drets que garanteixin les condicions de vida de les classes populars. I finalment, tot això només pot ser possible en el marc d’un procés d’autodeterminació del nostre poble que trenqui amb l’arquitectura institucional dels estats espanyol i francès i la Unió Europea.”

Endavant també crida a mobilitzar-se en motiu de la diada de 25 d’abril, a la manifestació de dissabte dia 29 a València, en la convocatòria unitària de l’esquerra independentista, amb CUP, Arran, SEPC, COS i Alerta Solidària.

 


[bar group="860×106"]