[bar group="860×106"]

Manifestació, tancades i vaga als instituts

Les Assemblees d’Estudiants de Secundària i el SEPC han convocat avui dimecres una vaga arreu dels Països Catalans per tal de “seguir denunciant el comportament de les administracions i la intenció de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior de privatitzar l’educació”.

>> Durant la jornada de mobilitzacions, hi haurà una manifestació a les 12h a la plaça Universitat de Barcelona, i al vespre concentracions a diversos pobles i ciutats sota el lema “Ahir llicenciat, avui graduat, demà precarietat!”.

Aquests últims dies diverses assemblees d’estudiants s’han tancat als instituts per tal de difondre la lluita contra Bolonya entre les seves companyes, el professorat i pares i mares. En tots els casos, a Cornellà, Sabadell, Sant Gervasi o Santa Coloma de Gramenet, la direcció de l’institut s’ha vist pressionada per la Conselleria i els Mossos d’Esquadra per tal de reprimir la lluita estudiantil. En el cas de Santa Coloma de Gramanet, a l’IES Ramon Berenger IV, fins i tot varen aparèixer diverses dotacions dels Mossos disposades a desallotjar-los, però el recolzament veïnal, estudiantil i dels pares i mares ho va evitar.


[bar group="860×106"]