Matí de piquets i manifestació espontània a València

Des de bon matí els piquets han omplert el centre de València per fer-se sentir a les portes dels diferents centres de l’administració i de serveis públics. L’esquerra independentista hi ha participat amb piquets a les portes de l’Institut Valencià de la Joventut, on s’ha repartit informació i s’ha llegit el manifest unitari.

A migdia, una concentració enfront de Delegació de Govern a aplegat milers de treballadors de la funció pública, convocats pels sindicats institucionls i grocs, i també pels sindicats més combatius. Per iniciativa d’aquests últims, s’ha realitzat una manifestació espontània pel centre de València amb més de 2.000 assistents, per bé que la convocatòria principal és per a aquesta vesprada.
La manifestació espontània ha estat secundada per la intersindical, la CGT i la COS, entre d’altres. Al llarg de la manifestació s’ha cridat inisitentment a la vaga general i també s’han sentit les com “No a les retallades socials i laborals” o “la crisi que la paguen els rics i els bancs”.

>> Diverses fotografies de la jornada de vaga a València:

Piquet davant l’Institut Valencià de la Joventut:

 

Concentració enfront de Delegació de Govern: