Més de 300 persones a Palma en solidaritat amb el casal atacat per feixistes

Més de 300 persones a Palma en solidaritat amb el casal atacat per feixistes

Més de 300 persones s’han concentrat aquest vespre a la plaça de Cort de Palma en solidaritat amb el Casal Popular Voltor Negre. Aquest casal va ser víctima, divendres passat, d’un atac violent per part d’una quinzena de feixistes. L’atac va fer destrosses al local i va aixecar la solidaritat de molts moviments socials i populars amb aquest local seu de diversos col·lectius de l’esquerra independentista.

Els atacants van ser identificats com a integrants dels grups ultres del RCD Mallorca. Per aquest motiu, a la pancarta de la concentració hi figurava el lema “Feixistes, ni al Mallorca ni a Mallorca”. Alguns dels col·lectius independentistes han denunciat la impunitat que aquests ultres troben camuflats sota l’aparença d’un grup de suport a un equip de futbol.

Tot i que el Casal Popular Voltor Negre es troba només a 200 metres de la Jefatura de la Policia Nacional, que els agressors van ser identificats com a membres d’un col·lectiu determinat i que diversos veïns van donar el seu testimoni, fins ara no s’ha produït cap detenció relacionada amb els fets.