Militants del PSC agredeixen dues veïnes de Nou Barris

el suposat agressorEl divendres dia 20 a la nit, a quarts de dotze, un grup de militants i simpatitzants del PSOE (PSC) van agredir a dues veïnes  que participaven de la campanya de la CUP-Alternativa per Barcelona que havien criticat davant seu les polítiques socials que duu a terme aquest partit al districte de Nou Barris i al conjunt d’institucions que regenta.

Una de les agredides ha hagut de ser atesa d’un trau al llavi arran de l’agressió del grup violent del PSOE. Les veïnes ja han interposat una denúncia judicial pels fets.

La Trobada Alternativa de Nou Barris, en un comunicat emès aquest dissabte, a més de donar suport a les agredides, vincula aquests fets, que qualifica d”‘agressió política”, al “nerviosisme que té el conjunt del PSOE davant dels resultats electorals i davant del naixement de forces polítiques realment d’esquerres que han desplaçat l’hegemonia propagandística que havien tingut antigament dins del districte de Nou Barris”. També ha reclamat a l’agrupació del PSOE de Nou Barris una retractació i l’immediata expulsió d’un militant identificat com a ‘Mario’. Es tractaria de Mario García Gómez, militant del PSC, comissionat pel districte de Nou Barris Zona Nord i 1er suplent de la llista del partit a les eleccions.