Mobilització a Montcada contra les retallades socials

Mobilització a Montcada contra les retallades socials

montcada_contra_retallades_2

Entre 300 i 500 persones es van concentrar ahir per la vesprada a Montcada, convocades per la Plataforma per l’Escola Pública i la Plataforma d’Aturats per protestar contra les retallades socials del govern autonòmic. Molts dels convocats provenien d’escoles i instituts, un dels sectors que més s’està mobilitzant per fer front al govern de Fabra.

L’acte consistí en una xicoteta actuació d’un grup juvenil de rap amb una cançò contra les retallades i denunciant l’actual situació derivada de la “crisi” econòmica i les darreres retallades del Consell.

A continuació, es va llegir un manifest molt crític amb el conseller Vela denunciant la gestió del Govern Valencià, en el que s’apostava per uns serveis públics i de qualitat per a tothom. Es llegiren les quantitats de diners que es deuen a les diverses escoles públiques del municipi (3) i a l’institut. Per últim, es feu una crida a les futures mobilitzacions de dissabte 11, i a la manifestació del 25 de febrer. La Plataforma es tornarà a concentrar el proper dijous 23 de febrer a l’avinguda Mediterrània.