[bar group="860×106"]

Nova mobilització contra la Reforma Laboral i per la vaga general a Alacant

alacantLa mobilització contra la reforma laboral i de cara a la vaga general creix a Alacant . Si el passat 11 de setrembre centenars de persones ja havien sortit al carrer en la Marxa per la Dignitat. Aquest passat dijous 16 de setembre van ser unes 1.300 persones les que van prendre part en la manifestació convocada per la Plataforma per la Vaga General. Els manifestants visitaren els locals del Banc d’Espanya, la Confederació Empresarial de la Provinsia d’Alacant, el grup empresarial Cívica, del constructor Enrique Ortiz, acusat d’especulació i corrupció, el Banc de Santander, la Suddelegació de la Generalitat Valenciana i, per acabar, la Subdelegació del Govern.

alacant“La crisi del sistema, que la pague el banquer, i no la classe obrera” fou un dels crits de la marxa. La Plataforma per la Vaga General denuncià el caràcter classista i agressor contra els drets dels treballadors que han suposat totes les mesures de la Unió Europea i del Govern espanyol per tal d’afrontar la crisi capitalista.

En la mobilització hi particparen entre altres la   l’Assemblea de treballadors per la vaga, Endavant, Maulets, STEPV, JCPV, CGT, Intersindical Valenciana, CJC i PCPE, o Esquerra anticapitalista, a més de nombrosos treballadors i ciutadans anònims.


[bar group="860×106"]