Onada de mobilitzacions arreu dels Països Catalans de suport als represaliats

llibertat presosAl llarg dels darrers  dies s’han fet nombroses concentracions i mobilitzacions contra les detencions arreu dels Països Catalans, com les que es van fer dimarts a Barcelona, Girona i Reus, el dimecres a Granollers, Sabadell, Vilafranca, Reus i Tarragona, i tant aquest dijous com el divendres n’hi ha més de convocades: A Mallorca, unes 500 persones es concentraren el 31 de maig  a  Bunyola. A Cardedeu, es van concentrar davant l’Ajuntament, per denunciar les detencions així com les sancions econòmiques a 4 veïns. A València, també es va fer concentració  davant delegació de Govern del carrer Colom en solidaritat amb els detinguts de Bunyola i de la vaga general així com dels centenars de persones multades per la primavera valenciana. A Vic la concentració va ser a la plaça del Pes. A Terrassa hi va haver concentració al Raval de Montserrat.

Properes convocatòries

Divendres 1 de juny es farà a a Molins a les 19h a la Pl de l’Ajuntament. També divendres dia 1 a Vilanova i la Geltrú (19h, Pça de la Vila) , a Mataró (20h, Pça Ajuntament) i a Tortosa a les 20h a Plaça de l’Àngel. A Girona a les 20h a la plaça del Vi., a Lleida a les 19.30h a la plaça Paeria. A Badalona a les 18.00h Plaça de la Vila, a Sta Coloma de Gramenet 20h, Pça de la Vila.

El dissabte 2 a es farà a Sant Andreu una concentració a les 12h a la plaça Orfila, a Sants es farà una roda de premsa i es convoca a una protesta i xiulada al regidor del districte, per diumenge dia 3 hi haurà una manifestació a les 12h a la plaça Joan Peiró.

+ La jutgessa empresona 2 dels detinguts a Barcelona. 12 noves detencions a Mallorca

+ Amb la dignitat per bandera (Editorial)

+ Ja són 9 les detencions a Barcelona, Reus i la Garriga de vaguistes del 29M

+ 4 detinguts a Bunyola en les protestes contra Bauzà