[bar group="860×106"]

Osona.com guardonat amb un dels Premis Nacionals de Comunicació

Una volta més s’han entregat els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Els d’aquesta edició es lliuraren el dimecres 14 d’octubre al Palau de la Generalitat i l’encarregat va ser el vicepresident de la Generalitat Josep Lluis Carod-Rovira. Un dels guardonats fou Osona.com, diari en línia que forma part del grup Nació digital, corporació amb un marcat tarannà sobiranista principatí. També eren presents a l’acte el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs.

El diari digital amb seu a Vic fou fundat l’any 1996 per Miquel Macià, que juntament amb Jordi Font, rebé el premi de mans de Josep Lluís Carod-Rovira. Actualment, Macià i Font són editor i director estratègic del grup Nació Digital respectivament. Per la seua banda els membres del jurat han valorat que “quan encara no era gens evident el paper que jugaria Internet en els mitjans de comunicació, els promotors del diari digital Osona.com van decidir que el futur passava també pels formats digitals”. Amb els anys, ha nascut el grup Nació Digital, que ja compta amb 15 publicacions digitals.
Els Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya tenen per objecte atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació i les telecomunicacions al Principat.

Els guardonats d’aquest 2009 són els següents:
Radiodifusió: Catalunya Informació
Televisió: 30 minuts, de Televisió de Catalunya
Premsa: El Punt
Internet: l’empresa de software EyeOS
Telecomunicacions: l’empresa AD Telecom
Proximitat: Osona.com
Publicitat: el publicista Toni Segarra, de l’agència SCPF


[bar group="860×106"]