#paualpalau: Homenatge a Estellés al Palau de la Música de València

#paualpalau: Homenatge a Estellés al Palau de la Música de València

pau alabajos

El proper dissabte 29 de setembre a partir de les nou del vespre, Pau Alabajos i l’Orquestra Simfònica del Coral Romput, celebren els deu anys del cantautor als escenaris, amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València

Laura Navarro, l’eterna companya musical d’Alabajos, ha preparat uns arranjaments específics per a aquesta formació, revistant algunes cançons dels discs “Futur en venta”, “Teoria del caos” i “Una amable, una trista, una petita pàtria”. A més a més, aquest concert especial serà gravat per a un futur disc en directe, que s’editarà a principis de l’any 2013 amb Bureo Músiques, el segell discogràfic de Castelló amb el qual es va publicar l’últim disc. “Fa molts anys que un cantautor compromès i que canta en valencià no actua en el Palau. L’última vegada va ser Raimon durant l’etapa de Ricard Pérez i Casado com a alcalde de la ciutat de València. És una fita històrica i volem que quede constància d’aquest moment tan emblemàtic”, afirmen des de la discogràfica.

L’acte retrà homenatge al poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, en l’emblemàtic escenari de la ciutat, amb la participació de diferents rapsodes dalt de l’escenari: Miquel Gil, Núria Cadenes, Vicent Partal, Amàlia Garrigós, Cesk Freixas i membres de de l’associació Rodonors Invictes. El propòsit d’aquesta actuació és presentar en directe al Cap i Casal el nou treball discogràfic del cantautor torrentí, “Una amable, una trista, una petita pàtria” que pren el títol del primer vers de “Coral Romput”, un dels llibres més destacats d’Estellés. El concert – homenatge estava previst pel setembre de l’any passat i es va ajornar a conseqüència d’unes obres de remodelació en una de les sales del Palau.

Les entrades per a aquest recital és poden comprar a la xarxa en la web del Palau de la Música [www.palaudevalencia.com] i al mateix auditori.