[bar group="860×106"]

Protesta independentista davant la proclamació de Camps com a candidat a presidir la Generalitat

teulada1

El tret de sortida de la precampanya del PP valencià es va fer ahir divendres 27 d’agost entre protestes i una pluja de crítiques tant per la gestió d’aquest partit en l’ens autonòmic com pels casos de corrupció que l’esguiten.El PP va congregar uns 2.000 militants en un sopar a Teulada (Marina Alta) per donar suport a Camps com a presidenciable. Una imatge que va permetre veure junts tota la cúpula del PP valencià -Camps, Ripoll i Rus-, que ha passat, per diversos motius, davant d’un jutge en els darrers mesos. Només faltava Fabra, però aquest no té bona relació amb Camps des que el president utilitzà Ricardo Costa com a cap de turc de la trama Gürtel. Aquesta convocatòria responia a la necessitat de Camps d’entronitzar-se com a candidat de facto, abans que una decisió del PP de Rajoy l’apartés de la cúpula del partit al País Valencià.

teulada_ponts

La resposta

L’acte fou respost amb una concentració de més d’un centenar de persones, convocades per l’esquerra independentista de la Marina (Endavant i Maulets) i per l’organisme En Moviment. Amb pancartes contra la corrupció, contra els atacs a la llengua i contra les retallades socials, aconseguiren posar el dit a la nafra del partit governant. A ells s’hi afegiren un grup de bombers del consorci d’Alacant que protestaven per les condicions laborals.

Durant els dies previs, Endavant i Maulets dugueren a terme diversos actes de protesta contra el sopar amb la penjada de pancartes als ponts de carretera més proper al restaurant Canor, lloc de la trobada del PP.

 

 


[bar group="860×106"]