[bar group="860×106"]

Protestes dels alumnes de Vídeo DJ i So a Paterna

Els i les estudiants del Grau Mitjà de Vídeo Disckjockey i So a l’IES Henri Matisse de Paterna (l’Horta) han convocat mobilitzacions per denunciar les condicions en què han hagut de començar el curs.

Segons han fet saber, des del primer dia d’inici de curs se’ls va informar que el Grau no disposava del material necessari ni tampoc d’una aula condicionada. Tot això, malgrat que el mòdul estava aprovat per Conselleria i el currículum signat des del desembre de l’any passat.

Així, els i les alumnes denuncien que estan cursant els estudis en unes condicions “pèssimes” amb aules provisionals, massa xicotetes i sense el material bàsic. També denuncien que en sis mesos començaran les pràctiques d’empresa i que, sense el material adequat, no estaran en condicions de fer-les, per manca de coneixements.

Dues setmanes de marge

Els i les alumnes del de Grau Mitjà de Vídeo Disckjockey i So han esperat dues setmanes abans de començar a mobilitzar-se i a denunciar públicament la seua situació. Tot i que reconeixen que han començat les obres de condicionament, troben que van massa lentes. Així, després de mantindre una reunió amb la direcció del centre i una altra amb la inspectora corresponent, han decidit començar les protestes. En un text que han fet públic per les xarxes, han reclamant “que no aproven mòduls i formacions professionals sense tindre la seguretat de poder formar-hi bé els alumnes”. I conclouen: “Que deixen de rentar-se la cara i dir com de meravellosos són, si el que tenen no ho cobreixen bé!”


[bar group="860×106"]