[bar group="860×106"]

Repeteixen certamen literari al Poblenou

L’ateneu popular del barri barceloní organitza la segona edició del Llibre i Martell.

El guanyador no serà mediàtic ni el premi, milionari -ni molt menys-. Tampoc trobareu cap gran editorial al darrera provant d’exprimir el suc a un jove talent de les lletres nostrades. Així doncs, deixem la competitivitat a una banda per anar al que importa. Autogestionat i popular, així és com es com es presenta el segon certament literari Llibre i Martell, una convocatòria que anima als veïns i veïnes del Poblenou a presentar a concurs de relats en català. Organitzat per l’Ateneu Popular Octubre, el Llibre i Martell va començar la seva activitat l’any passat amb un clar esperit d’incentivar la participació cultural d’aquest barri barceloní. Això i l’esperit crític, ja que la temàtica dels relats presentats han de girar obligatòriament sota aquest punt de vista.

El veí del Poblenou Enric Ràfols va ser el guanyador de l’edició de 2011 i enguany el premiat s’endurà a casa un lot de llibres i que el seu relat sigui el primer del recull que publicarà l’organització. El guanyador d’entre tots els relats presentats a concurs el decidirà un jurat format per tres membres externes de la organització i un quart que serà un soci del propi Ateneu Popular Octubre.

Al web d’aquest dinamitzador polític i cultural del Poblenou trobareu les bases del certamen i tota la informació que necessiteu. Això sí, si mentre llegiu aquestes línies us van entrant ganes d’escriure us hauríeu de donar pressa, ja que el termini final de lliurament és el proper 15 de febrer. Esperit popular, amateur i en català, paga la pena pensar-s’ho i animar-s’hi.


[bar group="860×106"]