[bar group="860×106"]

Recriminen al conseller d’Interior Jordi Jané l’actuació repressiva dels mossos

El conseller visitava Reus i la CUP i l'esquerra independentista li han recordat la repressió del cos que dirigeix

La CUP i els diversos col·lectius de l’esquerra independentista reusenca han aprofitat la visita del conseller d’Interior a la ciutat per entregar-li el manifest 8 anys de presó per fer Vaga General pel treball digne? Ser vaguista no és cap delicte. I és que aquest dimarts es jutgen dues vaguistes a qui es demanen un total de 8 anys de presó per fer pintades a la vaga general del 29 de març de 2012.

 El regidors Edgar Fernández i Marta Llorens, com a representants, li han etzibat que tant el cos policial que ell representa com els antecessors al seu càrrec tenen “l’esquena carregada de casos de persecució i repressió política i lesions irreversibles com el cas d’Ester Quintana o morts com la d’’Andrés Benítez o en Yassir”. En aquest sentit, Fernández també li ha recordat que dos companys de Reus encara estan pendents de “judicis polítics”, anys després de cometre els presumptes delictes pels quals se’ls acusa.

 El conseller ha respòs que ell “sempre defensarà l’actuació dels Mossos d’Esquadra” i Fernández, afirmant que cadascú “tria el seu paper”, ha assegurat que sempre es trobarà l’esquerra independentista de cara a l’hora de defensar la “justícia social i nacional”.


[bar group="860×106"]