[bar group="860×106"]

Sant Jordi: L’esquerra independentista es manifesta avui a Barcelona ‘per la plena independència’

23 abril 2009En motiu de la diada de Sant Jordi, lEsquerra Independentista del Barcelonès,ha convocat diversos actes a la capital catalana amb el lema: “Per la Plena Independència: llengua, cultura, treball. Països Catalans!. Al llarg del dia hi haurà activitats com un dinar popular al campus del Raval de la UB, mostres de cultura popular i a les sis de la tarda, la manifestació, que enguany començarà a la Rambla de Santa Mònica, acabant amb un acte polític previst a les vuit del vespre.

En el manifest fet públic per la diada, que reivindica com cada Sant Jordi al llengua i cultura catalanes, l’EIB fa especial incidència en necessitat de la vertebració dels Països Catalans.

L’Esquerra Independentista del Barcelonès és una coordinadora que es va constituir ara fa 2 anys, l’abril de 2008, per aplegar les diferents organitzacions independentistes de la comarca, des dels estudiants del SEPC, les assemblees de la CAJEI, de Maulets, d’Endavant, la COS, Alerta Solidària, la CUP i casals de la ciutat, en total més de 30 assemblees i col·lectus.

La seva presentació pública va ser justament el 23 d’abril d’aquell any, i a més dels actes del 23 d’abril des d’aleshores ençà, ha organitzat també mobilitzacions antifeixistes contra el dia de la hispanitat, i també el gener de l’any passat en commemoració dels 70 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat de Barcelona.


[bar group="860×106"]