S’inicien les IV Jornades Anticapitalistes a Castelló de la Plana

Avui s’inicia la quarta edició de les Jornades Anticapitalistes a Castelló de la Plana. Aquestes jornades són organitzades per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, que aglutina diverses organitzacions de l’esquerra independentista (Arran, SEPC, Endavant, COS), partits com el PCPE o Esquerra Unida i altres sindicats com la CGT o Acontracorrent.

Les Jornades constaran d’un acte central i un total de quinze actes públics convocats tant per organitzacions membres de la CRTR com per altres que sense formar part de la Coordinadora han volgut participar en les Jornades (Compromís per Castelló, Dones en Lluita, Plataforma anti-fracking, Plataforma Petroli No, Rescat/Solidàries La Plana).

Les activitats de les Jornades es desenvoluparan en locals públics i centres socials de Castelló, el Grau i Vila-real. L’acte central, organitzat directament per la CRTR, tindrà lloc a Castelló el matí del dissabte 25 d’octubre i consistirà en una manifestació contra la repressió als moviments socials i en l’exigència de la destitució dels responsables d’actuacions policials violentes, com les que van tindre lloc el passat 20 de setembre. A continuació hi haurà una Fira de col·lectius i un dinar popular a la plaça de l’Ereta.

Els actes programats aborden assumptes molt diversos, com ara la defensa dels serveis públics; els atacs als drets laborals i socials i al medi ambient; el moviment estudiantil; així com temes polítics, internacionals i de solidaritat. També el tema de la repressió es tractarà en diversos actes, entre ells el central de les Jornades, com a resposta al seguit de multes, detencions i fins i tot agressions amb que els aparells de l’estat han respost a la lluita obrera i popular en els darrers temps a la Plana i al conjunt de l’estat.

IV Jornades Anticapitalistes CRTR Castelló de la Plana cartell 2014