[bar group="860×106"]

S’ocupen les oficines del SERVEF a València dins la Campanya contra l’Europa del capital i la guerra

ocupaci servef
Al voltant de cent persones participaren el dimecres 10 a València en l’ocupació de les oficines centrals del Servei valencià d’ocupació i formació (SERVEF). L’acció convocada per Plataforma pels Drets Socials i contra la Crisi i la campanya valenciana contra l’Europa del Capital i la Guerra s’ha allargat entre les 11.00h i les 12.00h del matí.

L’objectiu d’aquesta ocupació era posar de relleu el fortíssim colp que està rebent la classe treballadora com a conseqüència de la crisi capitalista, “així com ressaltar que ja són vora 600.000 els aturats que hi ha al País Valencià”. També s’ha denunciat la darrera reforma laboral que retalla les prestacions socials i laborals de la classe obrera, i en especial la proposta d’augment de l’edat de cotització a 67 anys. Els col·lectius organitzadors de les accions fan responsable de tot açò a la classe política espanyola i catalana.

Entre les organitzacions i sindicats que formen part d’aquesta campanya i que han convocat aquesta acció hi ha la Coordinadora Obrera Sindical (COS), CGT, Intersindical Valenciana, CAT, Endavant (OSAN), PCPE, Maulets, SEPC, CAJEI, l’assemblea del centre social Terra de Benimaclet.

Des de l’Esquerra Independentista s’aposta per: “La socialització de la riquesa i el repartiment del treball -sense reducció salarial- per tal de superar la crisi capitalista”.


[bar group="860×106"]