[bar group="860×106"]

Som Països Catalans presenta el projecte de documental “Un mapa en moviment”

L'ACCENT és una de les 24 iniciatives que hi apareixen

Les plataformes de micromecenatge bullen de propostes. La darrera, un documental que mostra al llarg i ample de la geografia, 24 iniciatives i persones que construeixen, des de l’àmbit local o sectorial, els Països Catalans.

Impulsat per Som Països Catalans, el documental porta per títol “Un mapa en moviment”. La seva trama ressegueix un viatge en motocicleta arreu dels Països Catalans, en un clar paral·lelisme al viatge iniciàtic del Che arreu d’Amèrica Llatina, que li va fer veure, indret a indret, la realitat comuna del continent. Una part important del documental ja ha estat enregistrada aquest passat estiu i actualment les tasques es centren en la postproducció i la gravació d’escenes que manquen.

L’ACCENT hem estat una de les iniciatives entrevistades en el documental. La nostra redacció a València va explicar la necessitat d’articular el marc comunicatiu nacional i la viabilitat de projectes fora o en contra del paraigües de l’administració.

Som Països Catalans s’ha fixat l’objectiu de recollir 10.000 euros mitjançant micromecenatge. Per això compten amb la col·laboració de diverses iniciatives musicals o editorials del país, que han ofert productes per a fornir les recompenses.

 


[bar group="860×106"]