Surt en llibertat el militant d'Endavant detingut en relació a la crema de la pantalla a Terrassa

Avui dimarts a les 2 del migdia ha sortit en llibertat Jaume Soler, militant d’Endavant de Terrassa, i membre de la CUP de la ciutat. Els Mossos d’Esquadra l’havien detingut ahir dilluns dia 10 a les 12 del migdia quan estava a Vilanova i la Geltrú amb la seva família. L’acusen d’estar implicat en la crema d’una pantalla gegant a Terrassa que havia de projectar un partit de la selecció espanyola de futbol el passat 20 de juny.

En saber-se la detenció, es va convocar una concentració solidària amb el detingut per aquesta tarda davant de la comissaria de Vilanova, que és on el tenen arrestat.

Endavant, en una nota de premsa, ha denunciat la detenció i que considera “una agressió contra l’esquerra independentista, un atac que demostra el caràcter repressiu dels Mossos d’Esquadra, convertits en un instrument de l’Estat contra aquells que lluiten en defensa dels drets nacionals i socials dels Països Catalans”. També critica els seus caps polítics, membres del govern autonòmic, a qui fa responsables d’aquesta actuació, i “d’actuar una vegada més com a força de xoc col·laboracionista de la política repressiva de l’Estat”.