[bar group="860×106"]

Tomàs Sayes, hospitalitzat a Terrassa

L’estudiant de la UAB i militant del SEPC en vaga de fam, Tomàs Sayes, ha estat ingressat a l’Hospital de Terrassa aquest matí. Des de fa dos dies havia radicalitzat la seva vaga de fam davant la negativa de diàleg per part de les autoritats i la violència policial durant les mobilitzacions contra el desallotjament de la UB. Ahir mateix l’equip mèdic que ha fet el seguiment durant tota la vaga de fam va recomanar al vaguista que fos hospitalitzat davant el seu empitjorament.

>> Aquest dilluns 22 de març en Tomàs va deixar d’ingerir glucosa

>> Podeu solidaritzar-vos amb en Tomàs al bloc de la vaga de fam


Al mateix temps que arribava l’ambulància 150 estudiants es concentraven davant l’Edifici d’Estudiants per tal de mostrar el seu suport i demanar la dimissió de la rectora de la Universitat, Anna Ripoll. Després que s’enduguessin en Tomàs, s’ha despenjat una pancarta assenyalant la culpabilitat de la rectora, així com de la cap de premsa, Esther Crespo pel silenciament mediàtic. Tot seguit, les estudiants s’han dirigit cap al rectorat on s’estava celebrant el Consell de Govern, on han seguit demanant la dimissió de la rectora, i han denunciat la seva culpabilitat en la situació de Sayes, donat que s’ha negat en tot moment a dialogar amb el moviment estudiantil. D’altra banda, també s’ha denunciat la repressió policial que està patint el moviment i s’han cridat consignes demanant la dimissió del Conseller d’Educació, Josep Huguet.

Aquesta tarda s’ha convocat una roda de premsa a les 19h davant l’Ajuntament de Terrassa per tal d’informar sobre l’estat de salut d’en Tomàs.

 


[bar group="860×106"]