Tres persones es pengen de nou a les Tres Torres d’Esplugues

Acció solidària amb l'insubmís a les penes-multaAvui a quarts de set del matí tres persones s’han penjat a les Tres Torres d’Esplugues, a 70 metres d’alçada, en contra del Pla Caufec, les penes multa i la repressió.

Precisament és per aquesta mateixa acció, realitzada fa dos anys, que aquesta persona es troba a la presó de Quatre Camins, després d’haver-se declarat insubmís a una pena multa de 60 euros.

>> Aquesta tarda, a les 19.30h hi ha convocada una nova concentració a la presó Model de Barcelona.

>> La setmana passada ja hi va haver diverses accions de protesta per l’empresonament de l’insubmís a les penes-multa

Ahir, diumenge 3 i el sisè dia de presó de l’insubmís, tres persones es van encadenar a la gàbia dels flamencs del zoo de Barcelona per reclamar el seu alliberament. A la pancarta hi deia “Insubmissió a les penes multa, ni animals, ni persones a les garjoles”.

I és que pràcticament cada dia la Plataforma Popular contra el Pla Caufec aconsegueix realitzar diverses accions de desobediència. La setmana passada, dues persones es van despenjar de la B-23 i dues més es van encadenar amb un bidó davant la presó Model de Barcelona. A més, també s’han fet concentracions davant la model i a Esplugues i accions descentralitzades a diferents pobles i ciutats.