[bar group="860×106"]

Un centenar de ferits per les càrregues al voltant de la plaça de Catalunya

Ja s’eleven a un centenar les persones ferides que han acudit als serveis mèdics pels cops que han rebut de la policia aquest matí als voltants de la plaça Catalunya de Barcelona. Les agressions s’han produït quan la policia ha carregat contra grups de persones solidàries que han anat fins la plaça a protestar contra el desallotjament.

A banda, hi ha desenes més de ferits que no han anat als seveis mèdics.

Les càrregues han començat a la cantonada de la plaça amb ronda Sant Pere i rambla Catalunya. La policia ha carregat amb porres desenes de persones que hi havia assegudes a terra per impedir que els vehicles de neteja s’emportessin tot el que han requisat en el desmantellament de la plaça. Després els agents han colpejat contra altres grups de manifestants asseguts en altres punts al voltant de la plaça.

La policia també ha disparat pilotes de goma contra els manifestants.

>> Galeria d’imatges difosa per twitter on es veu la marca d’una porra a l’esquena d’una manifestant

Ja hi ha diversos milers de persones al voltant de la plaça que s’hi han desplaçat per intentar impedir el desallotjament.

Els solidaris intenten impedir que els camions de BCNeta surtin del mig de la plaça amb tot el que han destrossat i desmuntat de l’acampada.

+ La multitud recupera la plaça Catalunya i en fa fora els Mossos

+ La policia ha desallotjat l’acampada de Lleida


[bar group="860×106"]