“Un mapa en moviment” finalitza el Verkami amb èxit

El passat 3 d’abril es tancava amb èxit el període per realitzar aportacions al projecte de Som Països Catalans “Un mapa en moviment”. Així, a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, més de 200 mecenes han aportat els 10.000 euros que calia per a l’edició del documental, que inclourà una banda sonora de Borja Penalba.

Des de Som Països Catalans s’ha volgut donar les gràcies a tots els que hi han donat suport, i s’assegura que cap al mes de maig el documental podrà estar enllestit.

El Verkami d'”Un mapa en moviment” ha superat de set-cents euros la xifra fixada inicialment gràcies, entre d’altres, a la col·laboració d’un bon grapat de músics del país, que han ofert actuacions com a recompenses, entre els quals podem destacar Feliu Ventura, Verdcel, Taverners, Cesk Freixas o Meritxell Gené. Hi han col·laborat també editorials compromeses com Tigre de Paper, El Jonc, Edicions 1979 o Sembra Llibres, així com la discogràfica valenciana Mésdemil o la revista Caramella.

“Un mapa en moviment” és un recorregut al llarg i ample dels Països Catalans a través de 24 iniciatives i persones que construeixen, des de l’àmbit local o sectorial, la nostra nació. La seua trama ressegueix un viatge en motocicleta, en un clar paral·lelisme al viatge iniciàtic del Che arreu d’Amèrica Llatina, que li va fer veure, indret a indret, la realitat comuna del continent.

L’ACCENT hem estat una de les iniciatives entrevistades en el documental. La nostra redacció a València va explicar la necessitat d’articular el marc comunicatiu nacional i la viabilitat de projectes fora o en contra del paraigües de l’administració.