Un miler de persones desafien la pluja contra la crisi a València

manifestació a València el dissabte 28La Marxa pel treball i pels drets socials, convocada per la Plataforma Unitària Contra la Crisi i pels Drets Socials, ha reunit aquest dissabte als carrers de València un miler de persones amb el lema “La crisi que la paguen els rics i els bancs!”.

Sota una pluja insistent, els manifestants han recorregut els carrers des de la plaça de Sant Agustí fins el Parterre sense cap incident però amb una permanent presència policial que custodiava les oficines bancàries i els establiments comercials al pas de la manifestació.

L’esquerra independentista de l’Horta s’ha manifestat amb un bloc propi. Al bloc s’han escoltat lemes a favor dels estudiants i contra l’aplicació del procés de Bolonya, reclamant la llibertat d’Enric Duran o denunciant els efectes de la crisi sobre les dones. En arribar al Parterre s’ha cantat la Internacional i s’han fet crits de Terra Lliure, amb els quals s’ha desconvocat la manifestació.

 

Xerrades a Aldaia i València

Dins la convocatòria de l’esquerra independentista hi havia dues xerrades amb el Karim de Vilanova i la Geltrú. La primera, celebrada a l’Ateneu d’Aldaia el divendres a la nit, aplegà una trentena de persones, mentre que la segona, celebrada després de la manifestació del dissabte, ha reunit una cinquantena d’assistents a l’Ateneu Popular.