Vaga parcial i mobilització dels treballadors d'Aigües Ter Llobregat

Demà dimarts dia 6 de març els treballadors de l’empresa pública Aigües Ter Llobregat han convocat una vaga parcial de 8 a 12h per realitzar una concentració davant la Conselleria de Territori i Sostenibilitat a l’avinguda Josep Tarradellas 2-6 (prop de l’estació de Sants). La concentració està convocada a les 9h

Oriol C., treballador d’ATLL, ha declarat a l’Accent que l’empresa pública de la Generalitat que s’encarrega de l’abastament d’aigua a l’àrea metropolitana de Barcelona i nou comarques del voltant, donant servei a més de 5 milions d’habitants, arrel de l’aprovació de la Llei omnibus està realitzant de forma encoberta un procés de privatització que pot fer que acabi a mans d’AGBAR, un procés que es fa amagant tota la informació a les treballadores i ciutadania.

El passat 22 de febrer, el president d’Aigües Ter Llobregat, Leonard Carcolé, declarà a Efe que “la privatització de la gestió de la empresa és “totalment viable” i que es faria fent abonar a la concessionària del servei un cànon d’uns 500 milions de euros.

Davant d’aquesta situació els treballadors han decidit emprendre les mobilitzacions. Les reclamacions són: l’aturada de la privatització d’ATLL, la defensa dels llocs de treball, l’aturada de les retallades i la signatura del conveni col·lectiu.