Viarany aposta per les Marxes Intercomarcals

Viarany aposta per les Marxes Intercomarcals

El cap de setmana del 4 i 5 d’abril un centenar de persones van assistir a la segona Marxa Intercomarcal de la Ribera, la Valldigna i la Safor convocats per Viarany, el grup de muntanya de l’esquerra independentista. Amb un recorregut de quasi 50 km, entre Alzira i Xeresa, els participants van travessar tota la serra de Corbera, passant per les valls de la Murta i la Cassella, pujant el pic de la Mola i el Massalari i finalment el Mondúver.

La convocatòria comptava amb una xerrada programada a Benifairó de la Valldigna sobre la necessitat de promoure una mobilitat responsable, davant l’excessiva utilització del transport privat.

El col·lectiu excursionista valora molt positivament la marxa i pretén que l’experiència servisca de reclam “per teixir una xarxa de marxes intercomarcals arreu dels Països Catalans”. De moment, pel mes de novembre ja preparen un nou cap de setmana excursionista al Comtat, la Vall d’Albaida i la Costera. Així mateix han informat a L’ACCENT que és molt possible que el 33È Aplec Excursionista dels Països Catalans se celebre enguany a la Valldigna.